Zo maak je jouw look summerproof!

Kijkopinterieur

Het is weer zomer! Tijd dus om jouw look te voorzien van de meest prachtige zomerse sieraden en accessoires. Maar wat zijn de trends van dit moment? En waar kun je terecht voor het kopen van sieraden en accessoires die helemaal passen bij de trends van deze zomer! In deze blog leggen we je er alles over uit.

Sieraden en accessoires voor zomer 2020

Ga je op zoek naar leuke zomerse sieraden en accessoires? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de trends van dit moment. Tegenwoordig zien we heel veel leuke zonnebrilkoordjes. Bevestig een koordje aan je zonnebril en je look ziet er in no time hartstikke zomers uit. Wat ook zeker een aanrader is dat zijn enkelbandjes. Combineer je favoriete enkelbandjes met elkaar en creëer zo een unieke zomerse stijl.

Waar kun je terecht?

Naast zonnebrilkoordjes en enkelbandjes zijn er nog heel veel meer leuke zomerse items die je look afmaken. Wil je nou zeker weten dat je iets kiest wat past bij de trend van dit moment? Dan raden we je zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Feeling Peachy. Op deze website vind je de mooiste sieraden en accessoires waar je jouw look helemaal mee kunt afmaken. Bovendien kun je hier regelmatig nieuwe sieraden en accessoires shoppen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen? Dan raden we je zeker aan om de website in de gaten te houden. Bekijk ook eens onze telefoonhoesjes met koord!

Betaalbaar en snel in huis

Het grote voordeel aan het bestellen van zomerse sieraden en accessoires bij Feeling Peachy is dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankopen in huis zijn. Als je een aankoop verricht dan ontvang je deze al binnen 3 werkdagen in huis. Zo kun je nog op korte termijn genieten van jouw nieuwe items. Daarnaast worden er ook nog eens regelmatig items afgeprijsd zodat je nog voordeliger kunt shoppen. Bekijk dus zeker ook de sale pagina want dat is zeker de moeite waard. We raden je verder aan om niet te lang te wachten met het plaatsen van een bestelling, want het zou zonde zijn als jouw favoriete item is uitverkocht.

https://www.feelingpeachy.nl/product-categorie/telefoonhoesjes/

De trends op het gebied van jaloezieën voor 2019

Kijkopinterieur

Zonwering heeft een steeds meer promintente rol gekregen binnen de Nederlandse interieurs. Jaloezieën, luxaflex, gordijnen en lamellen: het aantal keuzemogelijkheden is de laatste jaren fors uitgebreid en daarmee is er voor ieder wat wils. Naast dat zonwering erg bepalend is binnen het interieur van woon- en werkruimtes, is zonwering natuurlijk vooral belangrijk omdat het zonlicht ermee kan worden gereguleerd. In dit artikel vertel ik je over de laatste trends op het gebied van jaloezieën voor 2019.

Horizontale jaloezieën passen in ieder interieur

Horizontale jaloezieën zijn de laatste jaren enorm populair en in 2019 zet deze trend uiteraard door. Horizontale jaloezieën zijn erg in trek in verschillende soorten kleuren en zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof. Met name zwarte houten jaloezieën, witte houten jaloezieën en grijze houten jaloezieën zien we in 2019 erg vaak terug.

 

Horizontale jaloezieën zijn erg populair omdat ze een strak uiterlijk hebben. Daarnaast zijn ze enorm gebruiksvriendelijk omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn. Met behulp van de koortjes aan de zijkanten van de jaloezieën zijn ze eenvoudig naar wens af te stellen en kan de lichtinval worden gereguleerd.

Alternatieven voor horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn enorm populair, maar er zijn natuurlijk nog meerdere typen zonweringen waarvoor je kunt kiezen. Je zou kunnen denken aan gordijnen of rolgordijnen, maar ook aan lamellen of bijvoorbeeld luxaflex. Ieder type zonwering heeft zijn eigen voor- en nadelen. Belangrijk is om te kijken welk type zonwering het meest voldoet aan je behoeften en het beste staat in je interieur. Daarbij is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je kiest voor de juiste kleur. De meeste soorten zonwering zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Weet je niet welk type zonwering het beste in jouw woon- of werkruimte past? Praat dan eens met een specialist!

 

Hoe om te gaan met paniekaanvallen – Bestaat er en oplossing ?

Kijkopinterieur

Vraag je je ooit wel eens af hoe je kan omgaan met paniekaanvallen?

Als je van die aanvallen krijgt, dan ben ik er zeker van dat je je dat voortdurend afvraagt. Dergelijk aanvallen kunnen jouw leven beheersen en kunnen er de oorzaak van zijn dat je jouw levenswijze gaat veranderen zodat je bepaalde situaties, waarvan je vreest dat ze je die paniekaanvallen zullen bezorgen, gaat vermijden. Dat is echt geen leven …

Hoe paniekaanvallen de baas zijn … enkele mogelijkheden

 

  • Medicatie voorgeschreven door een dokter
  • Een psycholoog raadplegen
  • Zelfzorg remedies
  • Alle natuurlijke middelen die de geest verstrooien

Ik als redactie van depsycholoog.nl heb nogal wat onderzoek gedaan rond dit onderwerp en ongelukkig genoeg zie ik dat medicatie enkel gaat verdoezelen wat werkelijk bezig is. Van zodra je stopt met medicatie in te nemen, komen alle symptomen terug en ben je meteen terug vanwaar je vertrokken bent. Een psycholoog raadplegen, kan soms helpen en het is moeilijk te zeggen met wie juist, want het hangt in grote mate af van de persoon. Het toepassen van zelfzorg remedies zoals het gebruik van kruiden kan wel enkele helpen, maar ze gaan je niet genezen van die aanvallen. Natuurlijke remedies zijn het veiligst en eigenlijk wel de meest efficiënte middelen om toe te passen.

Als je maken hebt met angst of een paniekaanval breekt uit, dan zien we dat het functioneren van de geest zich verplaatst van de frontale hersenkwab naar de temporale kwabben, wat juist die aanvallen met zich brengt. De geest moet dus eigenlijk geoefend worden om het functioneren ervan te blijven behouden in de frontale kwabben, juist om die aanvallen te vermijden. Deze natuurlijke remedies moet je dus kennen om te leren hoe je je geest kunt beheersen om die angst en paniekaanvallen te elimineren. Kan je je inbeelden wat het is om je nooit meer zorgen te moeten maken over deze aanvallen?

Leer dus hoe je deze paniekaanvallen kunt beheersen door ze te elimineren 

Artikel gebracht door het editoriale team van www.depsycholoog.nl (in Rotterdam). Mocht u meer willen weten over dit gebied? Bezoek dan eens de website van of plan een sessie in met één van psychologen in de randstad.

 

 

Tips voor het vervangen van autosloten

Kijkopinterieur

Heeft u een auto en vraagt u zich af hoe u de deursloten kunt vervangen? Het is belangrijk om te weten dat de sloten van de meeste auto’s hetzelfde zijn; als u dus het ene slot kunt vervangen, dan kunt u ook alle andere sloten vervangen. Neem voor meer informatie contact op met een lokale slotenmakerij.

Hoe de sloten te vervangen

U wilt beginnen met het verwijderen van het kapotte slot. Hiervoor moet u het raam helemaal sluiten. Als uw auto handmatige ramen heeft, dan kunt u het beste de raamhendel van de deur loskoppelen met behulp van een draadhaak.

Vervolgens verwijdert u beide deurhendels aan de binnenkant van de deur met een schroevendraaier. Als uw auto automatische ramen heeft verwijdert u het knoppenpaneel en koppelt u de elektrische connector los.

Gebruik paneelverwijderingsgereedschap om het deurpaneel van de bevestigingen af te halen. Voor het beste resultaat verwijdert u de bevestigingen aan beide zijden en de onderkant van het paneel.

Vervolgens trekt u het paneel van de deur totdat u erachter kunt reiken om de twee staven die het slotmechanisme en de deurhendel bedienen los te koppelen. De staven hebben meestal plastic clips die ze op hun plaats houden. Het enige wat u hoeft te doen is de clips opzijduwen en de staven uit de hendel te tillen.

Om de binnenkant van de deur bloot te kunnen leggen moet u de vochtbescherming eraf pellen. Vervolgens zou u in het deurslot moeten kijken en een veer-C-clip moeten zien. U wilt nu de staaf die van de slotcilinder tot aan het hendelmechanisme loopt loskoppelen bij de cilinder.

Met behulp van een tang trekt u de C-clip open en plaatst u de nieuwe slotcilinder vanaf de buitenkant in de slotopening. Tijdens het plaatsen van de nieuwe slotcilinder moet u er zeker van zijn dat het slot goed uitgelijnd wordt met het sleutelgat. Vervolgens plaatst u de clips weer terug die de hendel van het slot aan de deurhendel aan de buitenkant van de deur vastmaakt.

U plakt uiteindelijk de vochtbeschermer weer terug op de deur met behulp van de plakzijde die er al op zit. Als dat nodig is is dit ook het moment om de raamhendel weer terug te plaatsen en aan te sluiten. Zodra het slot is geïnstalleerd herhaalt u dit proces bij de overige deuren.

Conclusie

Dit is hoe u zelf de sloten van uw autodeuren kunt vervangen. Voor het beste resultaat is het echter een goed idee om een professionele slotenmaker in te huren om u bij het werk te helpen. Als vuistregel wilt u eerst zeker weten dat de slotenmaker ervaring heeft met autosloten.

Wij van Locksecure zijn professionele slotenmakers en we bieden een breed scala aan slotenservices, waaronder huis-, bedrijfs- en autoservices. Ons succes hebben we te danken aan het feit dat u onze eerste prioriteit bent. Om meer over ons te weten te komen bezoekt u onze website: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht