Hoe om te gaan met paniekaanvallen – Bestaat er en oplossing ?

Vraag je je ooit wel eens af hoe je kan omgaan met paniekaanvallen?

Als je van die aanvallen krijgt, dan ben ik er zeker van dat je je dat voortdurend afvraagt. Dergelijk aanvallen kunnen jouw leven beheersen en kunnen er de oorzaak van zijn dat je jouw levenswijze gaat veranderen zodat je bepaalde situaties, waarvan je vreest dat ze je die paniekaanvallen zullen bezorgen, gaat vermijden. Dat is echt geen leven …

Hoe paniekaanvallen de baas zijn … enkele mogelijkheden

 

  • Medicatie voorgeschreven door een dokter
  • Een psycholoog raadplegen
  • Zelfzorg remedies
  • Alle natuurlijke middelen die de geest verstrooien

Ik als redactie van depsycholoog.nl heb nogal wat onderzoek gedaan rond dit onderwerp en ongelukkig genoeg zie ik dat medicatie enkel gaat verdoezelen wat werkelijk bezig is. Van zodra je stopt met medicatie in te nemen, komen alle symptomen terug en ben je meteen terug vanwaar je vertrokken bent. Een psycholoog raadplegen, kan soms helpen en het is moeilijk te zeggen met wie juist, want het hangt in grote mate af van de persoon. Het toepassen van zelfzorg remedies zoals het gebruik van kruiden kan wel enkele helpen, maar ze gaan je niet genezen van die aanvallen. Natuurlijke remedies zijn het veiligst en eigenlijk wel de meest efficiënte middelen om toe te passen.

Als je maken hebt met angst of een paniekaanval breekt uit, dan zien we dat het functioneren van de geest zich verplaatst van de frontale hersenkwab naar de temporale kwabben, wat juist die aanvallen met zich brengt. De geest moet dus eigenlijk geoefend worden om het functioneren ervan te blijven behouden in de frontale kwabben, juist om die aanvallen te vermijden. Deze natuurlijke remedies moet je dus kennen om te leren hoe je je geest kunt beheersen om die angst en paniekaanvallen te elimineren. Kan je je inbeelden wat het is om je nooit meer zorgen te moeten maken over deze aanvallen?

Leer dus hoe je deze paniekaanvallen kunt beheersen door ze te elimineren 

Artikel gebracht door het editoriale team van www.depsycholoog.nl (in Rotterdam). Mocht u meer willen weten over dit gebied? Bezoek dan eens de website van of plan een sessie in met één van psychologen in de randstad.

 

 

Tips voor het vervangen van autosloten

Heeft u een auto en vraagt u zich af hoe u de deursloten kunt vervangen? Het is belangrijk om te weten dat de sloten van de meeste auto’s hetzelfde zijn; als u dus het ene slot kunt vervangen, dan kunt u ook alle andere sloten vervangen. Neem voor meer informatie contact op met een lokale slotenmakerij.

Hoe de sloten te vervangen

U wilt beginnen met het verwijderen van het kapotte slot. Hiervoor moet u het raam helemaal sluiten. Als uw auto handmatige ramen heeft, dan kunt u het beste de raamhendel van de deur loskoppelen met behulp van een draadhaak.

Vervolgens verwijdert u beide deurhendels aan de binnenkant van de deur met een schroevendraaier. Als uw auto automatische ramen heeft verwijdert u het knoppenpaneel en koppelt u de elektrische connector los.

Gebruik paneelverwijderingsgereedschap om het deurpaneel van de bevestigingen af te halen. Voor het beste resultaat verwijdert u de bevestigingen aan beide zijden en de onderkant van het paneel.

Vervolgens trekt u het paneel van de deur totdat u erachter kunt reiken om de twee staven die het slotmechanisme en de deurhendel bedienen los te koppelen. De staven hebben meestal plastic clips die ze op hun plaats houden. Het enige wat u hoeft te doen is de clips opzijduwen en de staven uit de hendel te tillen.

Om de binnenkant van de deur bloot te kunnen leggen moet u de vochtbescherming eraf pellen. Vervolgens zou u in het deurslot moeten kijken en een veer-C-clip moeten zien. U wilt nu de staaf die van de slotcilinder tot aan het hendelmechanisme loopt loskoppelen bij de cilinder.

Met behulp van een tang trekt u de C-clip open en plaatst u de nieuwe slotcilinder vanaf de buitenkant in de slotopening. Tijdens het plaatsen van de nieuwe slotcilinder moet u er zeker van zijn dat het slot goed uitgelijnd wordt met het sleutelgat. Vervolgens plaatst u de clips weer terug die de hendel van het slot aan de deurhendel aan de buitenkant van de deur vastmaakt.

U plakt uiteindelijk de vochtbeschermer weer terug op de deur met behulp van de plakzijde die er al op zit. Als dat nodig is is dit ook het moment om de raamhendel weer terug te plaatsen en aan te sluiten. Zodra het slot is geïnstalleerd herhaalt u dit proces bij de overige deuren.

Conclusie

Dit is hoe u zelf de sloten van uw autodeuren kunt vervangen. Voor het beste resultaat is het echter een goed idee om een professionele slotenmaker in te huren om u bij het werk te helpen. Als vuistregel wilt u eerst zeker weten dat de slotenmaker ervaring heeft met autosloten.

Wij van Locksecure zijn professionele slotenmakers en we bieden een breed scala aan slotenservices, waaronder huis-, bedrijfs- en autoservices. Ons succes hebben we te danken aan het feit dat u onze eerste prioriteit bent. Om meer over ons te weten te komen bezoekt u onze website: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht