De perfecte plant binnen een dag bij jou in de woonkamer

Kijkopinterieur

Een dagje heerlijk op pad gaan naar het tuincentra is een leuke bezigheid. Maar het is ook een bezigheid die veel tijd in beslag neemt. Helaas hebben we hier niet altijd de tijd voor, of willen we hier niet de tijd voor maken. Een gemakkelijke oplossing is dan ook het online aanschaffen van een kamerplant. Wij snappen het een barrière kan zijn, omdat je de plant nog nooit in het echt hebt gezien. Maar je weet zeker dat je een plant krijgt die er top uitziet. En als dat niet het geval is, kan je de plant altijd retourneren. platen bestellenIs  dus een ideale uitkomst als je weinig tijd hebt. Daarnaast kan je duidelijk zien hoe je de plant moet verzorgen. Wil je meer informatie over planten bestellen? Lees dan door!

 

Een zeer gemakkelijkke plant

Kamerplanten zijn makkelijk te onderhouden als je het eenmaal weet. Maar wij hebben nog wel een paar tips op een rijtje gezet, waardoor het verzorgen nog makkelijker wordt. Wij verzekeren je dan ook dat je er binnen de kortste keren handigheid in hebt. De key tot een goede verzorging zijn water en licht. Licht is zeer belangrijk, zonder licht groeit de plant niet, en ook niet als de plant te weinig licht krijgt of op een schaduwplek staat. Immers er zijn een paar planten die juist goed in de schaduw kunnen staan. Water is daarentegen een element wat elke plant nodig heeft. Cactussen en vetplanten hebben minder water nodig dan tropische planten. Dus als je vaak vergeet water te geven zijn cactussen en vetplanten ideaal, deze planten hebben namelijk liever een droge grond dan een natte grond. Tropische planten hebben veel water nodig, maar bekijk de bodem van de planten altijd even voordat je water geeft, de plant moet namelijk niet verzuipen. Want dan houdt de plant het helaas niet zo lang vol

 

Meer weten?

Wil je weten hoe planten bestellen te werk gaat? Of heb je gewoon een vraag? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Hier staat namelijk meer informatie op! Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten.

 

 

 

https://www.fleurdirect.nl/

Goedkope koelkast kopen? 3 tips

Kijkopinterieur

Een koelkast is in elk huis erg belangrijk. Koelkasten bestaat uit verschillende delen zoals een koelsysteem, verwarmingssysteem, condensor, uitbreidingsklep en nog veel meer om goed te functioneren. En de keuze is reuze! Maar je wilt natuurlijk ook niet te veel betalen voor jouw koelkast! Er zijn gelukkig manieren om een goedkope koelkast te kopen die toch van goede kwaliteit is. Hier lees je 3 tips om dit te doen. 

  1. Duurzaamheid 

Een iets duurdere koelkast kan op den duur toch goedkoper blijken dan een model dat bij aanschaf erg goedkoop is. Het energieverbruik van een oude koelkast is namelijk vaak een stuk hoger dan de duurzame moderne modellen. Zo bespaar je op den duur geld en is jouw koelkast uiteindelijk wel degelijk een goedkope aankoop. 

  1. Aanbiedingen 

Het kan ook lonen om regelmatig aanbiedingen van verschillende leveranciers in de gaten te houden. Schrijf je bijvoorbeeld in voor verschillende nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen. Op die manier leer je bovendien meer over de prijs-kwaliteitverhouding van bepaalde koelkasten en merken.  

  1. Beste koop 

Er zijn verschillende manieren om te achterhalen of een koelkast het geld waard is of dat de lage prijs ook gepaard gaat met slechte kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld reviews van andere consumenten of bekijk online een koelkast test om de beste koop te achterhalen. Op die manier weet je wat je in huis haalt. 

Een goedkope koelkast kopen 

Koelkasten zijn er in alle soorten en maten. Dit maakt de keuze niet bepaald makkelijk. Om toch een goede keuze te kunnen maken en niet te diep in de buidel te tasten is goede voorbereiding noodzakelijk. Koop niet overhaast een goedkope koelkast maar doe onderzoek naar de beste koop en laat je informeren. Op die manier verzeker je jezelf van een goede koelkast die jaren meegaat. Zo voorkom je een miskoop!

 

https://www.gereedschap-expert.nl/

De camera: technologie die onze levens heeft verbeterd

Kijkopinterieur

Er valt veel te zeggen over de moderne technologie die we nu allemaal tot onze beschikking hebben. Binnen handbereik hebben we allemaal wel minstens drie apparaten. Er valt veel te twisten over of alle moderne technologie onze levens wel echt zo veel beter hebben gemaakt. Aan elk voordeel zit zijn nadeel, aan elke nieuwe uitvinding zitten keerzijden. Maar ja, zo is het leven nou eenmaal, daar kunnen wij helaas niks aan veranderen. Toch valt het niet in twijfel te trekken dat technologie onze levens heel erg heeft veranderd, of die verandering nou uiteindelijk goed of slecht is geweest, dat laten we even buiten beschouwing. In dit artikel bespreek ik een staaltje technologie, de camera. Benieuwd? Lees dan verder!

 

Het eerste stukje technologie waar ik het over wil hebben, is de camera. De camera heeft heel veel invloed gehad op het politiewerk en op het rechtssysteem. Laten we beginnen bij veiligheidscamera’s die buiten op straat gaan en de gang van zaken controleren. Als er nu een incident gebeurt, hoeft de politie niet alleen op ooggetuigen af te gaan, maar hebben ze ook objectief bewijs van wat er nu echt gebeurd is. Het gebruik van camera’s is een heel effectief middel geweest, vooral als het gaat om hotspot policing. Het beter controleren van bepaalde plekken. Maar denk ook bijvoorbeeld aan bodycams, die ook veel invloed hebben gehad in rechtszaken. Door middel van camera’s in te zetten, zijn veel daders gepakt en gestraft, iets wat we alleen maar mogen aanmoedigen. Maar niet alleen de politie kan camera’s inzetten om misdrijven te voorkomen en te zien, camera’s zijn ook echte levensredders. Waar heb ik het dan over? Ik heb het natuurlijk over achteruitrijcameras. Vooral in grote voertuigen, zoals campers, landbouwvoertuigen en bussen is het heel erg lastig om alles goed te overzien: er zijn gewoon heel veel dode hoeken.  Met de achteruitrijcamera Crafter zie je stukken meer en maak je minder ongelukken.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Zo versier je de kerstboom

Kijkopinterieur

Het is echt heel erg bijna kerstmis, en dat betekent dat het een tijd is van kerstkaartjes sturen en krijgen. Het is een tijd van lekker eten en naar leuke kerstmuziek luisteren. Het is een tijd van kerstkoekjes bakken en lekker lang uitslapen. Normaal gesproken is het ook een tijd waarin je veel familie en vrienden ziet, maar dat zit er dit jaar toch echt helaas niet in. Kerstmis is ook een tijd van een kop chocomel te drinken en dan ging je samen met iedereen de kerstboom versieren. De versierde kerstbomen die je overal in de huizen had zien staan, waren echt prachtig en die van jullie werd dat ook. De sfeer die er hangt tijdens kerstmis, is heel belangrijk en een centraal onderdeel van dit feest. De versierde kerstboom is daar natuurlijk het middelpunt van die gezellige en gemoedelijke sfeer. Vroeger hielp je altijd mee met de kerstboom versieren, maar nu heb je het zo druk dat je een kerstboom met versiering koopt. Want ja, hoe ging dat ook alweer, een kerstboom versieren? Veel mensen zijn dat vergeten, dat is wel normaal ook omdat het deze dagen echt super makkelijk is om gewoon een kerstboom met versiering te kopen en hem thuis te laten brengen door de verkoper. Dan hoef je zelf geen vinger uit te steken. Dat is wel lekker makkelijk natuurlijk, maar het is eigenlijk niet helemaal hoe het hoort. Hoe het wel hoort? Dat vertel ik je nu. Je begint natuurlijk met de lichtjes, en daarna ga je de slingers ophangen. Als dat gedaan is, dan ga je verder met de grote kerstballen. Na de grote kerstballen komen de kleine kerstballen en alle andere versieringen. Tot slot zet je de piek op de boom… en tadaa! De kerstboom is helemaal klaar! Nu kan je er alleen nog maar van genieten, met z’n allen terwijl je leuke kerstliedjes draait.

https://xmasdeco.nl/

Wat een human resource manager doet

Kijkopinterieur

Als je niet echt een idee hebt waar het over gaat, dan is het beroep human resource management best een lastige term. Sowieso is het een term die uit het Engels hier in Nederland is overgenomen, en daarnaast kan je je er waarschijnlijk niet zo gek veel bij voorstellen. Dat is helemaal niet vreemd, maar ja wij mensen zijn er voor gemaakt om te leren. Wij willen altijd meer weten, meer kennen. In dat proces help ik jou in dit artikel een stuk op weg. In dit artikel ga ik jou namelijk uitleggen wat human resource management is, wat een HR adviseur (kort voor human resources) doet en wat voor HR software er bestaat. Ben je wel benieuwd? Lees dan maar gauw verder.

 

Een human resources is iemand die kort gezegd mensen managet. Neem bijvoorbeeld een groot bedrijf dat veel medewerkers heeft. Die medewerkers zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaalde taak die het bedrijf dan nodig heeft. De mensen die het bedrijf runnen, weten veel af van het product of service dat het bedrijf levert of verkoopt en de medewerkers zijn allemaal gespecialiseerd ergens in. Maar wat gebeurt er als een van die medewerkers het zo goed doet dat er nagedacht kan worden over een promotie? En wat als het bedrijf goed loopt en er teveel werk is, dus dat er nieuwe mensen moeten worden geworven? En wat als een medewerker zich zodanig heeft misdragen dat er nagedacht moet worden over een ontslagregeling? Dat zijn allemaal best moeilijke taken, en dus komt daar een consultant HRM om de hoek kijken. Hij of zij is namelijk gespecialiseerd in het om gaan met mensen. En neemt dus allerlei personeelstaken op zich. Zo hoeft de leiding van het bedrijf daar niet meer op te letten, een human resource manager managet het personeel.

https://www.cbbs.nl/

Zo maak je jouw look summerproof!

Kijkopinterieur

Het is weer zomer! Tijd dus om jouw look te voorzien van de meest prachtige zomerse sieraden en accessoires. Maar wat zijn de trends van dit moment? En waar kun je terecht voor het kopen van sieraden en accessoires die helemaal passen bij de trends van deze zomer! In deze blog leggen we je er alles over uit.

Sieraden en accessoires voor zomer 2020

Ga je op zoek naar leuke zomerse sieraden en accessoires? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de trends van dit moment. Tegenwoordig zien we heel veel leuke zonnebrilkoordjes. Bevestig een koordje aan je zonnebril en je look ziet er in no time hartstikke zomers uit. Wat ook zeker een aanrader is dat zijn enkelbandjes. Combineer je favoriete enkelbandjes met elkaar en creëer zo een unieke zomerse stijl.

Waar kun je terecht?

Naast zonnebrilkoordjes en enkelbandjes zijn er nog heel veel meer leuke zomerse items die je look afmaken. Wil je nou zeker weten dat je iets kiest wat past bij de trend van dit moment? Dan raden we je zeker aan om een kijkje te nemen op de website van Feeling Peachy. Op deze website vind je de mooiste sieraden en accessoires waar je jouw look helemaal mee kunt afmaken. Bovendien kun je hier regelmatig nieuwe sieraden en accessoires shoppen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen? Dan raden we je zeker aan om de website in de gaten te houden. Bekijk ook eens onze telefoonhoesjes met koord!

Betaalbaar en snel in huis

Het grote voordeel aan het bestellen van zomerse sieraden en accessoires bij Feeling Peachy is dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankopen in huis zijn. Als je een aankoop verricht dan ontvang je deze al binnen 3 werkdagen in huis. Zo kun je nog op korte termijn genieten van jouw nieuwe items. Daarnaast worden er ook nog eens regelmatig items afgeprijsd zodat je nog voordeliger kunt shoppen. Bekijk dus zeker ook de sale pagina want dat is zeker de moeite waard. We raden je verder aan om niet te lang te wachten met het plaatsen van een bestelling, want het zou zonde zijn als jouw favoriete item is uitverkocht.

https://www.feelingpeachy.nl/product-categorie/telefoonhoesjes/

De trends op het gebied van jaloezieën voor 2019

Kijkopinterieur

Zonwering heeft een steeds meer promintente rol gekregen binnen de Nederlandse interieurs. Jaloezieën, luxaflex, gordijnen en lamellen: het aantal keuzemogelijkheden is de laatste jaren fors uitgebreid en daarmee is er voor ieder wat wils. Naast dat zonwering erg bepalend is binnen het interieur van woon- en werkruimtes, is zonwering natuurlijk vooral belangrijk omdat het zonlicht ermee kan worden gereguleerd. In dit artikel vertel ik je over de laatste trends op het gebied van jaloezieën voor 2019.

Horizontale jaloezieën passen in ieder interieur

Horizontale jaloezieën zijn de laatste jaren enorm populair en in 2019 zet deze trend uiteraard door. Horizontale jaloezieën zijn erg in trek in verschillende soorten kleuren en zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof. Met name zwarte houten jaloezieën, witte houten jaloezieën en grijze houten jaloezieën zien we in 2019 erg vaak terug.

 

Horizontale jaloezieën zijn erg populair omdat ze een strak uiterlijk hebben. Daarnaast zijn ze enorm gebruiksvriendelijk omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn. Met behulp van de koortjes aan de zijkanten van de jaloezieën zijn ze eenvoudig naar wens af te stellen en kan de lichtinval worden gereguleerd.

Alternatieven voor horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn enorm populair, maar er zijn natuurlijk nog meerdere typen zonweringen waarvoor je kunt kiezen. Je zou kunnen denken aan gordijnen of rolgordijnen, maar ook aan lamellen of bijvoorbeeld luxaflex. Ieder type zonwering heeft zijn eigen voor- en nadelen. Belangrijk is om te kijken welk type zonwering het meest voldoet aan je behoeften en het beste staat in je interieur. Daarbij is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je kiest voor de juiste kleur. De meeste soorten zonwering zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Weet je niet welk type zonwering het beste in jouw woon- of werkruimte past? Praat dan eens met een specialist!

 

Hoe om te gaan met paniekaanvallen – Bestaat er en oplossing ?

Kijkopinterieur

Vraag je je ooit wel eens af hoe je kan omgaan met paniekaanvallen?

Als je van die aanvallen krijgt, dan ben ik er zeker van dat je je dat voortdurend afvraagt. Dergelijk aanvallen kunnen jouw leven beheersen en kunnen er de oorzaak van zijn dat je jouw levenswijze gaat veranderen zodat je bepaalde situaties, waarvan je vreest dat ze je die paniekaanvallen zullen bezorgen, gaat vermijden. Dat is echt geen leven …

Hoe paniekaanvallen de baas zijn … enkele mogelijkheden

 

  • Medicatie voorgeschreven door een dokter
  • Een psycholoog raadplegen
  • Zelfzorg remedies
  • Alle natuurlijke middelen die de geest verstrooien

Ik als redactie van depsycholoog.nl heb nogal wat onderzoek gedaan rond dit onderwerp en ongelukkig genoeg zie ik dat medicatie enkel gaat verdoezelen wat werkelijk bezig is. Van zodra je stopt met medicatie in te nemen, komen alle symptomen terug en ben je meteen terug vanwaar je vertrokken bent. Een psycholoog raadplegen, kan soms helpen en het is moeilijk te zeggen met wie juist, want het hangt in grote mate af van de persoon. Het toepassen van zelfzorg remedies zoals het gebruik van kruiden kan wel enkele helpen, maar ze gaan je niet genezen van die aanvallen. Natuurlijke remedies zijn het veiligst en eigenlijk wel de meest efficiënte middelen om toe te passen.

Als je maken hebt met angst of een paniekaanval breekt uit, dan zien we dat het functioneren van de geest zich verplaatst van de frontale hersenkwab naar de temporale kwabben, wat juist die aanvallen met zich brengt. De geest moet dus eigenlijk geoefend worden om het functioneren ervan te blijven behouden in de frontale kwabben, juist om die aanvallen te vermijden. Deze natuurlijke remedies moet je dus kennen om te leren hoe je je geest kunt beheersen om die angst en paniekaanvallen te elimineren. Kan je je inbeelden wat het is om je nooit meer zorgen te moeten maken over deze aanvallen?

Leer dus hoe je deze paniekaanvallen kunt beheersen door ze te elimineren 

Artikel gebracht door het editoriale team van www.depsycholoog.nl (in Rotterdam). Mocht u meer willen weten over dit gebied? Bezoek dan eens de website van of plan een sessie in met één van psychologen in de randstad.

 

 

Tips voor het vervangen van autosloten

Kijkopinterieur

Heeft u een auto en vraagt u zich af hoe u de deursloten kunt vervangen? Het is belangrijk om te weten dat de sloten van de meeste auto’s hetzelfde zijn; als u dus het ene slot kunt vervangen, dan kunt u ook alle andere sloten vervangen. Neem voor meer informatie contact op met een lokale slotenmakerij.

Hoe de sloten te vervangen

U wilt beginnen met het verwijderen van het kapotte slot. Hiervoor moet u het raam helemaal sluiten. Als uw auto handmatige ramen heeft, dan kunt u het beste de raamhendel van de deur loskoppelen met behulp van een draadhaak.

Vervolgens verwijdert u beide deurhendels aan de binnenkant van de deur met een schroevendraaier. Als uw auto automatische ramen heeft verwijdert u het knoppenpaneel en koppelt u de elektrische connector los.

Gebruik paneelverwijderingsgereedschap om het deurpaneel van de bevestigingen af te halen. Voor het beste resultaat verwijdert u de bevestigingen aan beide zijden en de onderkant van het paneel.

Vervolgens trekt u het paneel van de deur totdat u erachter kunt reiken om de twee staven die het slotmechanisme en de deurhendel bedienen los te koppelen. De staven hebben meestal plastic clips die ze op hun plaats houden. Het enige wat u hoeft te doen is de clips opzijduwen en de staven uit de hendel te tillen.

Om de binnenkant van de deur bloot te kunnen leggen moet u de vochtbescherming eraf pellen. Vervolgens zou u in het deurslot moeten kijken en een veer-C-clip moeten zien. U wilt nu de staaf die van de slotcilinder tot aan het hendelmechanisme loopt loskoppelen bij de cilinder.

Met behulp van een tang trekt u de C-clip open en plaatst u de nieuwe slotcilinder vanaf de buitenkant in de slotopening. Tijdens het plaatsen van de nieuwe slotcilinder moet u er zeker van zijn dat het slot goed uitgelijnd wordt met het sleutelgat. Vervolgens plaatst u de clips weer terug die de hendel van het slot aan de deurhendel aan de buitenkant van de deur vastmaakt.

U plakt uiteindelijk de vochtbeschermer weer terug op de deur met behulp van de plakzijde die er al op zit. Als dat nodig is is dit ook het moment om de raamhendel weer terug te plaatsen en aan te sluiten. Zodra het slot is geïnstalleerd herhaalt u dit proces bij de overige deuren.

Conclusie

Dit is hoe u zelf de sloten van uw autodeuren kunt vervangen. Voor het beste resultaat is het echter een goed idee om een professionele slotenmaker in te huren om u bij het werk te helpen. Als vuistregel wilt u eerst zeker weten dat de slotenmaker ervaring heeft met autosloten.

Wij van Locksecure zijn professionele slotenmakers en we bieden een breed scala aan slotenservices, waaronder huis-, bedrijfs- en autoservices. Ons succes hebben we te danken aan het feit dat u onze eerste prioriteit bent. Om meer over ons te weten te komen bezoekt u onze website: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht