Kijk op Interieur
Image default
Tuin en buitenleven

7 tips voor een perfect Drum Grill BBQ feest

Een Drum Grill BBQ party is een van de leukste bijeenkomsten die je met je vrienden kunt hebben. Het is een informeel samenzijn waarbij mensen eten meenemen dat gemakkelijk te bereiden en te delen is, zoals hamburgers en hotdogs. Iedereen brengt zijn eigen grill mee en kookt zijn eigen eten – dus niemand hoeft zich zorgen te maken over het meenemen van iets anders dan zijn eetlust! Dit artikel geeft je 7 tips voor het plannen van een geweldig Drum Grill feest. Het geeft je ook veel ideeën voor spelletjes, decoratie, drankjes, snacks en meer om van je Drum Grill party een daverend succes te maken!

 

 

Bepaal een datum en verstuur de uitnodigingen.

Het eerste wat u moet doen is een datum voor uw feest kiezen. Het kiezen van een datum hangt af van een aantal factoren. Het weer, de tijd van het jaar en de beschikbaarheid van de gasten zijn drie belangrijke factoren bij het kiezen van een datum. Woont u in een gebied met een warm klimaat, dan kunt u uw feest waarschijnlijk buiten houden. Als u uw feest in de winter houdt, is het buiten misschien geen optie. U zult een plaats willen vinden die geschikt is voor al uw gasten. Dit zal ervoor zorgen dat iedereen kan bijwonen, ongeacht hun vermogen om te rijden of rond te krijgen in slecht weer. Zodra u hebt besloten over een datum, moet u uitnodigingen versturen. De beste manier om dit te doen is online. U kunt een gratis evenement en uitnodiging aanmaken op een website zoals Facebook. Zo kunnen uw gasten zien waar het feest wordt gehouden, hoe laat het is en wat ze mee moeten nemen.

 

Richt je grillplaats in

Als u een Drum Grill feest geeft, zult u tafels of toonbanken willen inrichten waar uw gasten hun grill kunnen plaatsen. U kunt dit doen in een grote open ruimte of in een aangewezen gebied. Als u uw feest binnen geeft, zorg er dan voor dat u genoeg ruimte hebt om uw grills neer te zetten. U kunt ook een grote tafel bij de actie zetten, zodat de gasten hun broodjes, drankjes en andere dingen die ze nodig hebben binnen handbereik hebben. Als u uw feest buiten geeft, moet u een veilig gebied creëren waar mensen kunnen lopen en staan. U wilt niet dat iemand struikelt over een snoer of een heet grillrooster, dus zorg ervoor dat u de ruimte veilig inricht.

 

Spelletjes om te spelen terwijl het eten kookt.

– Hete aardappel: Bak voor het feest enkele aardappelen en laat ze lichtjes afkoelen. Wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze in een slowcooker op de laagste stand. Zodra het feest begint, laat een gast om de paar minuten de aardappel uit de slowcooker halen en deze rond de tafel doorgeven. De laatste persoon die de aardappel vasthoudt als hij te heet wordt, moet een domme of gênante taak op zich nemen. – Hete saus uitdaging: Breng een paar flessen hete saus mee en zet ze op tafel. Laat de gasten een fles hete saus proberen en op een papiertje opschrijven hoe pittig die is. De gast die de heetste saus kan raden wint een prijs! – Houd het schoon: Zorg ervoor dat iedereen een prullenbak in de buurt heeft. Je kunt zelfs iets als een stoffer en blik gebruiken om kruimels en kleine stukjes voedsel te verzamelen tijdens het eten. Je kunt er een leuk spelletje van maken door elke paar minuten een timer in te stellen en iedereen zijn afval te laten opruimen. Degene die zijn vuilnis het langst buiten laat staan moet een rare of gênante taak op zich nemen.

 

Versieringen voor uw Drum Grill feest

Er zijn veel decoraties die u kunt gebruiken op een Drum Grill feest. Hier zijn een paar ideeën: – Hang lichtjes op. Dit is een geweldige manier om uw feestruimte meer sfeer te geven. Het helpt ook om vervelende insecten weg te houden! – Hang papieren lantaarns op. Lantaarns zijn een geweldige decoratie voor een buitenfeest. Je kunt ze kopen of zelf maken van papier. – Breng een paar grasspelletjes mee. Met tuinspelletjes op je feestruimte krijg je een leuk en kleurrijk feestgevoel. Er zijn vele soorten tuinspellen die je bij verschillende winkels kunt kopen. – Maak een dessertbar. Dit is een leuke tafeldecoratie waar je gasten zichzelf aan kunnen helpen tijdens het eten. U kunt een dessertbar maken met een verscheidenheid aan verschillende zoetigheden en lekkernijen.

 

Drankjes voor een Drum Grill feest

Er zijn veel verschillende drankjes die u kunt serveren op een Drum Grill feest. Hier zijn een paar ideeën: – Water. Dit is altijd een goede optie. U kunt water in flessen kopen of een waterfontein gebruiken. – Frisdrank. Dit is een goede optie als je je op jongere gasten richt. U kunt blikjes of flessen frisdrank kopen bij uw plaatselijke winkel. – Limonade. Ook dit is een geweldige drank. Je kunt limonade in de winkel kopen of zelf maken. – Alcoholische dranken. Als je een feestje voor alleen volwassenen geeft, kun je alcoholische drankjes serveren. Zorg ervoor dat je de wettelijke leeftijdsgrens voor het drinken van alcohol in je omgeving respecteert.

 

Snacks voor een Drum Grill feest

Er zijn veel verschillende hapjes die u op een Drum Grill feest kunt serveren. Hier zijn een paar ideeën: – Noten. Dit is een geweldige snack optie. Noten zijn gemakkelijk te eten en kunnen worden gegeten terwijl iemand een grillvork of een spatel vasthoudt. – Chips. Dit is een andere geweldige snack optie. Je kunt chips en salsa, tortilla chips, of popcorn in zakken serveren. – Fruit. Dit is een geweldige gezonde optie die je niet verzwaart tijdens het koken. – Koekjes. Koekjes zijn een geweldige snack die je tijdens het koken kunt eten. Je kunt verschillende koekjes maken, zodat je voor elk wat wils hebt.

 

Conclusie

Een Drum Grill feest is een leuke, informele manier om het met vrienden te vieren. De beste Drum Grill feesten hebben een ontspannen sfeer waar mensen achterover kunnen leunen, genieten van wat eten en drinken en plezier hebben. U kunt een geweldig Drum Grill feest organiseren door een datum te kiezen, uw grillplaats in te richten en uitnodigingen te versturen, leuke spelletjes te doen terwijl het eten kookt, de ruimte te versieren, drankjes te kiezen en hapjes te serveren. Met deze tips en ideeën kunt u het beste Drum Grill feest ooit organiseren! Nu u alles weet over de Drum Grill, is er geen reden meer om er geen geweldig feest van te maken. En de gasten zullen het geweldig vinden dat ze zelf mogen koken! Dus waar wacht u nog op? Pak uw vrienden, een Drum Grill en ga grillen!

https://www.delekkerstebbq.nl/