Kijk op Interieur
Image default
Bloemen

4 tips om boeketten te bestellen bij Pluk ’n Bloom

4 tips om boeketten te bestellen bij Pluk ’n Bloom

 

Wie vindt het niet heerlijk om een boeket bloemen te ontvangen? Of het nu je partner, je moeder of de bloemist is die ze gemaakt heeft, iedereen vindt het heerlijk om verse bloemen te krijgen. Maar het verzorgen van verse boeketten kan kostbaar en tijdrovend zijn. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun eigen boeketten te kweken of kopen ze kant-en-klare boeketten in bulk bij de bloemist. Maar als u iemand echt wilt verrassen met een bijzonder cadeau, kunt u een boeket bestellen bij Pluk ’n Bloom. Dit bedrijf biedt gepersonaliseerde bloemstukken aan die rechtstreeks aan huis worden geleverd en op maat worden gemaakt op basis van de voorkeuren van de ontvanger. Dus als u een uniek boeket wilt bestellen bij Pluk ’n Bloom, lees dan deze 7 tips!

 

Over Pluk ’n Bloom

Pluk ’n Bloom is een Nederlandse bloemenbezorgservice die in 2014 is gestart. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 50.000 lokale bloemenkwekers over de hele wereld, zodat je boeketten van bijna overal ter wereld kunt bestellen. Daarnaast biedt Pluk ’n Bloom een boeketbouwer waarmee je je eigen boeket kunt samenstellen. Deze boeketbouwer is handig wanneer u boeketten wilt bestellen voor specifieke gelegenheden, zoals Valentijnsdag, Moederdag, of andere vieringen. Pluk ’n Bloom biedt een ruim assortiment boeketten, waaronder boeketten voor mannen, boeketten voor kinderen en boeketten voor alle gelegenheden. U kunt ook uw eigen boeket samenstellen als u op zoek bent naar iets heel bijzonders.

 

Bestel een boeket met een specifieke gelegenheid in gedachten

Als u een boeket bestelt voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of jubileum, kunt u kiezen voor de boeketvormer en het kader selecteren. Er wordt dan een kaartje met de juiste boodschap toegevoegd. Wilt u een boeket bestellen voor een meer algemene gelegenheid, bijvoorbeeld om “dank u wel” te zeggen, dan kunt u het vakje aanvinken en uw eigen boodschap toevoegen. In beide gevallen kunt u ook een persoonlijke boodschap aan de ontvanger toevoegen. Dit is een geweldige manier om uw boeket nog specialer te maken. Als u een boeket bestelt voor een speciale gelegenheid, kijk dan bij de boeketbouwer welke soorten boeketten er voor die gelegenheid beschikbaar zijn. Pluk ’n Bloom biedt bijvoorbeeld Valentijnsboeketten, Moederdagboeketten en afstudeerboeketten aan. Bestelt u een boeket voor een meer algemene gelegenheid, dan kunt u kiezen uit veel verschillende boeketten, waaronder boeketten met rozen, boeketten met tulpen, boeketten met zonnebloemen of boeketten met gerbera.

 

Kies de bloemen en laat ze bezorgen

Houd er bij het kiezen van bloemen voor je boeket rekening mee dat sommige bloemen langer meegaan dan andere. Zo zijn tulpen relatief kort houdbaar, terwijl rozen lang meegaan. Als u een boeket wilt geven dat lang meegaat, zijn rozen een goede keuze. De beste tijd om rozen te bestellen is in het voorjaar, wanneer ze in volle bloei staan en hun geur het sterkst is. In het algemeen is het een goed idee om uw boeket twee weken voor de gelegenheid te bestellen. Dit geeft de kweker voldoende tijd om uw boeket te kweken en bij u af te leveren. Bloemen bezorgen kan in Amsterdam, Zwanenburg, Haarlem en omstreken. Bestelt u uw boeket op het laatste moment, dan bestaat de kans dat het niet op tijd aankomt. Als u niet van tevoren kunt bestellen, kunt u altijd een boeket bestellen dat dezelfde dag nog wordt bezorgd.

 

Bestel een extra boeket om te houden.

Wanneer u zelf een boeket samenstelt of een boeket bestelt voor een specifieke gelegenheid, kunt u extra boeketten bestellen om te houden. Deze extra boeketten kosten € 14,95 per boeket en worden rechtstreeks bij u thuisbezorgd. U kunt bij het samenstellen van uw boeket aangeven hoeveel extra boeketten u wilt bestellen. Bestelt u een boeket voor een algemene gelegenheid, dan kunt u een extra boeket bijbestellen om te houden voor € 9,95 per boeket. Houdt u er rekening mee dat u slechts één extra boeket per boeket kunt bestellen. Indien u meer dan één extra boeket wilt bestellen, dient u meerdere boeketten aan te maken.

 

Hoe verzorgt u uw boeket als het aankomt?

Wanneer uw boeket binnenkomt, kunt u het beste de onderkant van de stelen afknippen met een schaar. Dit zorgt ervoor dat het water bij de wortels kan en het boeket langer vers blijft. U kunt het boeket ook in een vaas of een pot met water zetten. Wanneer uw boeket gearriveerd is, zorg er dan voor dat het niet in direct zonlicht staat. Direct zonlicht kan het water in het boeket snel te warm maken, wat schadelijk kan zijn voor de bloemen. Uw boeket blijft tot twee weken vers als u het goed verzorgt. Als u het boeket zo mooi vindt dat u het niet wilt weggooien, kunt u de bloemen ook in een pot of tuinbed planten.

http://www.pluknbloom.nl