Kijk op Interieur
Image default
Telefonie

3CX, de juiste apparatuur voor uw thuiskantoor

Als u thuis al de beschikking heeft over 3cx weet u als geen ander hoe gemakkelijk u geconcentreerd, gezond en tevreden kunt werken. Om de thuiswerk ervaring nog meer in positieve zin te vergroten kunnen de volgende hulpmiddelen helpen.

Computerscherm(en) – Met een tweede scherm kunt u aan meerdere projecten tegelijk werken of tegelijkertijd contact houden met uw collega’s. Gebruik het tweede scherm voor instant messaging of videoconferencing met klanten en collega’s – net alsof u aan de andere kant van de kamer zit.

Bluetooth Keyboard & Mouse – Bespaar uw polsen, nek en rug door te investeren in een Bluetooth-muis en -toetsenbord. Zo leunt u niet onnodig over uw laptop en doet u uw werk waarschijnlijk efficiënter.

Ergonomische bureaustoel – Het is ook de moeite waard om een goede bureaustoel te kopen die is aangepast aan de hoogte van uw beeldscherm. Voor een optimale houding moet u ervoor zorgen dat het midden van uw scherm is uitgelijnd met uw ogen.

En niet te vergeten de mobiele 3CX App via NuCall

De mobiele 3CX App betekent voor thuiswerken geenszins een beperkte toegankelijkheid. Neem gewoon uw telefoonnummer mee naar huis door de 3CX-app voor iOS of Android te downloaden. Het stelt u in staat om te telefoneren, te chatten en te bellen naar conferenties. Zo houdt u gegarandeerd zicht op uw werk.

De perfecte werkplek

De kwaliteit van uw werkplek wordt niet alleen gemeten aan de hand van de beschikbare apparatuur, maar wordt mede bepaald door een combinatie van inrichting, verlichting en algehele esthetiek. Als uw thuiskantoor bestaat uit het plaatsen van de werklaptop op de bank, zult u zich waarschijnlijk minder productief voelen en ook in een vreselijke houding vervallen. Houd deze drie tips in gedachten bij de keuze van uw persoonlijke werkplek:

  1. Scheid je persoonlijke leven van je werk 

  2. Zorg voor voldoende natuurlijk licht 

  3. Creëer een persoonlijk tintje 

Goed gepland is de helft gewonnen

Zorg er ook bij werken vanuit huis voor dat u uw taken onder controle heeft en dat u direct klaar bent voor actie zodra u ’s ochtends aan uw bureau gaat zitten. Enkele tips:

  • Maak de avond ervoor een to-do lijst aan voor de volgende dag. 

  • Houd u strikt aan uw andere kantooruren.

  • Integreer 3CX met Office 365 om deadlines, vergaderingen en conferenties bij te houden.

  • Zorg voor een schone werkomgeving.

Meer weten? Ga naar we webiste van NuCall Vast Mobiel Internet.