Kijk op Interieur
Image default
Tuin en buitenleven

10 must-have barbecue-accessoires voor de ultieme grillervaring

Het is zomer en dat betekent barbecues, picknicks en cookouts! Misschien heb je de kunst van het grillen van een biefstuk of kipfilet onder de knie met je basisgereedschap, maar om je barbecuegame naar een hoger niveau te tillen heb je wat accessoires nodig. Barbecue accessoires geven je meer opties bij het grillen en helpen je creatief te zijn. Met deze must-have barbecue accessoires ben je in een mum van tijd klaar voor je volgende barbecue in de achtertuin.

 

 

Spiesen

Een spies is een geweldige manier om vlees, groenten en zelfs fruit op de grill te bereiden. Als u een spies gebruikt, zorg dan dat u het juiste type hout gebruikt voor uw grilltype en volg de aanbevolen bereidingstijd. Een vleesvork kan ook worden gebruikt om vlees en groenten te spiezen. Kies een vork met gaten die groot genoeg zijn om het vocht van het voedsel weg te laten lopen. Metalen vorken werken het best, omdat ze bestand zijn tegen de hoge temperaturen en niet smelten zoals plastic vorken.

 

Grillman

De Grillman zet een nieuwe standaard voor de M2-2030 barbecue grill. Met een grilloppervlak van 37 inch is hij groot genoeg voor familiebijeenkomsten en voor de gewone barbecueliefhebber in de achtertuin. Hij is uitgerust met een ingebouwde propaantank en kan gemakkelijk worden omgebouwd van een traditionele barbecue naar een rookoven. De Grillman past op de meeste barbecuegrills en wordt geleverd met 40 jaar garantie. De M2-2030 barbecue grill biedt een uitgebreid menu van kookmogelijkheden waarmee een verscheidenheid aan voedsel kan worden bereid. Er zijn twee branders aan de zijkant om te grillen, terwijl het grilloppervlak in het midden een groot kookoppervlak biedt voor het grillen van steaks, kip, groenten en ander voedsel. De grote bakplaat is ideaal voor het grillen van extra grote gerechten zoals maïskolven, wentelteefjes en pannenkoeken. Hij wordt ook geleverd met een ingebouwde rookkast die uw barbecue omvormt tot een rookoven.

 

Rotisserie

Een rotisserie is een geweldige manier om een hele kip of biefstuk te bereiden op de barbecue. Je kunt er ook kleiner voedsel zoals groenten en aardappelen mee bereiden. Een rotisserie maakt het gemakkelijk om grotere stukken vlees te bereiden omdat je ze niet hoeft om te draaien tijdens het koken. U kunt de temperatuur en de tijd instellen en de rotisserie het werk voor u laten doen. Als u grilt met een rotisserie, zorg dan dat u het juiste type hout gebruikt voor uw grilltype en volg de aanbevolen bereidingstijd. Een vleesvork kan ook worden gebruikt om vlees en groenten te spiezen. Kies een vork met gaten die groot genoeg zijn om het vocht van het voedsel weg te laten lopen.

 

Digitale vleesthermometer

Grillmeesters weten dat de beste manier om de gaarheid van vlees te testen een digitale vleesthermometer is. Er zijn vele soorten vleesthermometers verkrijgbaar. Kies een model dat gemakkelijk te gebruiken is en nauwkeurige resultaten geeft. Een digitale vleesthermometer is de eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat uw vlees perfect gaar is. Bij het grillen van vlees is het belangrijk om de temperatuur van het vlees te meten om er zeker van te zijn dat het veilig is om te eten. Over het algemeen moet u het kookproces beëindigen wanneer het vlees een temperatuur van 160 F bereikt. Een vleesthermometer kan u helpen om bij elke barbecue perfect gaar vlees te krijgen. Het is belangrijk om de temperatuur van het vlees te meten om zeker te zijn dat het veilig is om te eten. Over het algemeen moet u het kookproces beëindigen wanneer het vlees een temperatuur van 160 F heeft bereikt.

 

Grillrooster draaien

Een draaiend grillrooster is een handig accessoire om bij de hand te hebben bij het grillen. Het is ideaal om verschillende soorten voedsel tegelijk te bereiden en om voedsel weg te houden van het hete grillrooster. Kies een roterend grillrooster dat stevig is en een lang handvat heeft voor gemakkelijk draaien en verwijderen. Als u grilt met een rotisserie, zorg dan dat u het juiste type hout gebruikt voor uw grilltype en volg de aanbevolen bereidingstijd. Een vleesvork kan ook worden gebruikt om vlees en groenten te spiezen. Kies een vork met gaten die groot genoeg zijn om het vocht van het voedsel weg te laten lopen.

 

BBQ wanten

Als je graag je handen vuil maakt bij het grillen, zijn barbecuewanten een onmisbaar accessoire. Ze beschermen je handen tegen verbranding en zijn vooral handig voor het bereiden van voedsel zoals hotdogs en worsten waarbij je het vlees met je blote handen moet vasthouden. Kies een paar barbecuewanten die gemakkelijk te reinigen zijn en in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar zijn. Als je je handen graag vuil maakt bij het grillen, zijn barbecuewanten een onmisbaar accessoire. Ze beschermen je handen tegen verbranding en zijn vooral handig bij het bereiden van voedsel zoals hotdogs en worsten waarbij je het vlees met je blote handen moet vasthouden. Kies een paar barbecuewanten die gemakkelijk te reinigen zijn en in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar zijn.

 

Draagbare grill en brander

Als je gaat grillen in een park, op het strand of op een andere plek waar geen grill is, overweeg dan om een draagbare grill en brander mee te nemen. Draagbare grills zijn compact en gemakkelijk te vervoeren en zijn er in verschillende maten en ontwerpen. Kies een draagbare grill met een brander die gemakkelijk aan te steken is en met regelbare warmte-instellingen. Draagbare grills hebben over het algemeen een kleiner kookoppervlak, zodat u misschien in batches moet koken. Als u gaat grillen in een park, op het strand of op een andere plaats waar geen grill is, overweeg dan om een draagbare grill en brander mee te nemen. Draagbare grills zijn compact en gemakkelijk te vervoeren en zijn er in verschillende maten en ontwerpen. Kies een draagbare grill met een brander die gemakkelijk aan te steken is en met regelbare warmte-instellingen. Draagbare grills hebben over het algemeen een kleiner kookoppervlak, zodat u misschien in batches moet koken.

 

Conclusie

Er gaat niets boven de geur van een barbecue op een zomerse dag. Met de juiste uitrusting is buiten grillen eenvoudig en leuk. Vergeet alleen niet om alles schoon te houden en de richtlijnen voor voedselveiligheid te volgen om uw gasten gelukkig en gezond te houden. Met deze barbecueaccessoires kunt u creatief grillen en uw barbecue naar een hoger niveau tillen. Van spiesen tot roterende grills, met deze hulpmiddelen kunt u meer voedsel bereiden en meer heerlijke maaltijden maken.

https://www.bbqkopen.nl/producten/82/grillspit-rotisserie